Dissabte, 27 d'abril de 2024
fotografia

Una imatge del Barranc Roi guanya el concurs de fotografia de la Vall Fosca

La instantània de Joan Llimiñana va obtenir el primer premi del certamen, dotat amb 500 euros i un trofeu exclusiu

Pallars Digital La Torre de Capdella | 20 de setembre de 2023 a les 11:22
Imatge del Barranc Roi, guanyadora del concurs | Joan Llimiñana
Aquest passat dissabte s'han fet públiques les imatges premiades la 18a edició del concurs de fotografia Indrets de la Vall Fosca. Una instantània que mostra el Barranc Roi sota el pont dels Obacs, a Obeix, feta per Joan Llimiñana, es va endur el primer guardó i va rebre el premi Manel Dalmau dotat amb 500 euros, així com un trofeu exclusiu creat per l’artista local La Santolina.

En segon lloc, Roc Font Codinachs va ser el guanyador del premi de 250 euros de la categoria general, indrets i racons de la Vall Fosca, amb una foto d’hivern del carrilet. També es van atorgar dues mencions d’honor i un lot de productes de la Vall Fosca; els escollits van ser Joel de Castro Martínez i David Perpinyà Martínez. En aquesta edició del concurs de fotografia, que s’ha celebrat ininterrompudament des del 2005, es van presentar 97 fotografies, de les quals, el jurat en va preseleccionar 41.
 

Foto final dels premiats al concurs. Foto: Ajuntament de la Torre de Capdella

 
El lliurament de premis va incloure l’espectacle 100x100 de l'actor Joan Pera. A l’acte d’entrega dels guardons hi va participar el mateix Pera, l’alcalde de la Torre de Capdella, Josep Maria Dalmau, tres dels quatre experts en fotografia i membres del jurat, Ferran Grau, Josep Amorós i Alfons Ollé, i la guanyadora del premi Manel Dalmau 2022, Marifà Saboya, qui ha format part del jurat en l’edició 2023.

El guanyador d'aquesta edició, Joan Llimiñana, formarà part del jurat del certamen en la següent edició. El concurs de fotografia Indrets de la Vall Fosca es realitza amb la col·laboració de l’Institut d’estudis Ilerdencs (IEI) a través del Pla econòmic per a ens locals.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació