Diumenge, 28 d'abril de 2024
formació

Tremp organitza quatre noves formacions en el marc del programa «Treball als Barris»

Fusteria, jardineria, electricitat i atenció a les persones seran les temàtiques dels propers cursos, que tindran lloc durant l'octubre i el novembre

Pallars Digital Tremp | 13 de setembre de 2023 a les 11:01
Un curs de formació de l'ajuntament en una imatge d'arxiu | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp oferirà llarg dels mesos de setembre i octubre una sèrie de formacions adreçades a les persones que es troben en situació de recerca de feina o que volen millorar les seves competències. Es tracta de quatre propostes que s'emmarquen al programa Treball als Barris.

L'objectiu és facilitar coneixements específics en els àmbits amb més oportunitats d'ocupació a la comarca del Pallars Jussà. Així, el dia 18 de setembre, començarà el cicle amb Entendre la fusta, que anirà a càrrec de Sergi Sebastia. Consistirà en una formació teòrico-pràctica de dos dies en què es presentarà tot el procés de la fusta des de l'arribada de la matèria primera a la serradora fins a la fabricació de construccions prefabricades.

El 19 de setembre, s'iniciarà la Formació bàsica en jardineria: manteniment de zones verdes, tant públiques com privades, a càrrec de Daniel Martínez Puig de l'empresa Dani Nature. Aquesta proposta va orientada a identificar les diferents zones dels jardins i el manteniment bàsic de les zones verdes, reconeixement de les plantes més utilitzades en jardineria, manteniment de gespes o prats i utilització de diferent tipus d'eines i maquinària.

També a partir del 19 de setembre Joan Corominas repassarà els conceptes teòrics dins de la formació Instal·lacions elèctriques terciàries i industrials. Un total de sis sessions enfocades a la millora de les competències en matèria d'electricitat, coneixements bàsics i treball de les diferents tipologies d'instal·lacions elèctriques en l'àmbit terciari, siguin habitatges, locals comercials o en l'àmbit industrial.

Per últim, Meritxell Enrich, realitzarà el curs de Cura i atenció a l'adult major, per adquirir els coneixements bàsics per al desenvolupament de les intervencions en l'atenció domiciliària a persones amb necessitats d'atenció sociosanitària. En aquest cas, les sessions es repartiran entre els dimarts i dijous del mes d'octubre.

El requisit per poder accedir a les formacions és estar donat d'alta al Servei d'Ocupació de Catalunya. A més, les persones interessades es poden dirigir a l'Ajuntament de Tremp, per poder realitzar les inscripcions.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació