Diumenge, 28 d'abril de 2024
Meteorologia

Canvi de temps al Pallars: pluges i baixada de temperatures a partir d'aquest dimarts

La jornada estarà marcada pels ruixats i els núvols, especialment a la tarda, quan s'ha activat un avís per intensitat de pluja a les comarques pallareses

Pallars Digital Pallars | 12 de setembre de 2023 a les 09:31
El Pallars Jussà està en perill moderat per la intensitat dels ruixats | TGE
Després d'uns dies plàcids marcats pel sol, aquest dimarts el Pallars viurà una baixada de les temperatures. D'altra banda, els ruixats tornaran a fer acte de presència des de primera hora del matís, i seran més fortes durant la tarda. Segons el pronòstic Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), s'ha activat un avís per intensitat moderada de pluja a les comarques pallareses.
 
Aquest dimarts, doncs, la jornada a les comarques pallareses està passada per aigua. Tot plegat, amb molta presència de núvols, i unes temperatures que cauran lleugerament respecte als dies anteriors, especialment durant el matí.
 
A la tarda, les pluges agafaran intensitat i poden descarregar amb força a tota la geografia pallaresa. El perill és de tres sobre sis, i tal com ha indicat el Meteocat, es poden registrar acumulacions de 20 mil·límetres en 30 minuts, mentre que els xàfecs poden anar acompanyats de tempesta. 

A banda del Pallars, l'avís moderat s'ha activat a gairebé totes les comarques catalanes amb l'excepció de l'extrem nord a la Vall d'Aran i també les comarques de l'Alt i el Baix Empordà. A la resta, hi ha perill de pluges intenses i al Camp de Tarragona, el perill és alt. 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació