Dissabte, 27 d'abril de 2024
Festes

El pregó de la Festa Major de Tremp acaba amb ensurt

El coet que tradicionalment es llença des del balcó ha topat amb el sostre i ha explotat on es trobava la comitiva, provocant dos ferits lleus

Jordi Ubach Llorens Tremp | 7 de setembre de 2023 a les 22:48
La plaça de la Creu plena de gom a gom durant el pregó inaugural | Jordi Uriach
Tremp ha tingut un inici de Festa Major accidentat. El coet anunciador, que tradicionalment es llença al finalitzar el pregó inaugural, ha topat accidentalment contra el sostre i ha explotat al balcó, just on es trobava la comitiva local formada pels regidors i personalitats del municipi, així com pels membres de la cooperativa Alba Jussà, encarregats enguany de fer el pregó.
 
Després d'uns primers instants de dubtes entre el nombrós públic present a la plaça i que ha presenciat l'escena, ràpidament s'ha avisat a l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha arribat a la plaça de la Creu en pocs minuts. Sortosament tot ha quedat en un ensurt i només s'han hagut de lamentar dos persones ferides lleus, amb talls a les cames com a conseqüència de l'explosió, segons ha informat el SEM.

L'alcaldessa de Tremp, Sílvia Romero, s'ha expressat a través de les xarxes socials per tranquil·litzar a la població, al seu perfil de X (abans Twitter). Amb un cor i un "tots bé" ha volgut deixar clar que totes les persones que estaven al balcó es troben en bones condicions i que ningú ha pres cap ferida de consideració.
 
Més enllà d'aquest incident, els membres d'Alba Jussà han protagonitzat un pregó reivindicatiu, divertit i irònic, molt ben rebut entre la població, que ha respòs amb llargs aplaudiments. La Festa Major de Tremp, recordem, s'ha iniciat avui i s'allargarà fins l'11 de setembre amb més d'una cinquantena d'activitats per a tots els gustos.

 Consulta el programa de la Festa Major de Tremp 2023


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació