Dilluns, 22 de juliol de 2024
ajuts europeus

​La Pobla de Segur sol·licita un ajut de 600.000 euros per reformar el pavelló d’esports

Es vol adequar i millorar l'equipament tant pel que fa a l’eficiència energètica de l’equipament com a l’ús de les sales o l’accessibilitat

Pallars Digital La Pobla de Segur | 11 d'agost de 2023 a les 13:49
Imatge exterior del pavelló d'esports de la Pobla de Segur | Ajuntament de la Pobla de Segur
L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha sol·licitat una subvenció dels fons europeus Next Generation, a través del Consejo Superior de Deportes del Ministeri de Cultura i Esports del govern espanyol. L’objectiu del consistori és adequar i millorar el pavelló d’esports, tant pel que fa a l’eficiència energètica de l’equipament com a l’ús de les sales o l’accessibilitat.

Així, es preveu la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la teulada de l’edifici, reforçar els tancaments, instal·lar la il·luminació amb llums LED i millorar el sistema de climatització. A més, també es vol crear una aplicació mòbil a través de la qual els usuaris podran accedir a les instal·lacions esportives i fer les reserves de les activitats, així com el seu pagament.


Una altra línia d’actuació és la rehabilitació de les sales d’activitats. La de la planta superior es vol adequar a activitats de benestar perquè es puguin fer classes de ioga, plates o fitness, mentre que la de la planta baixa la intenció és habilitar-la i digitalitzar-la com a sala de formació, amb la col·laboració de l’Institut de Muntanya del Pallars (ICEMP). A més, es reformaran els vestuaris i, per últim i amb la col·laboració de la cooperativa Alba Jussà, es crearà un pla d’accessibilitat i senyalística.

Es preveu que la resolució d’aquesta línia d’ajuts europeus per a la millora i optimització d’instal·lacions i espais esportius que fomentin el turisme esportiu sostenible es conegui a principis del 2024.


Altres notícies que et poden interessar
 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació