Diumenge, 28 d'abril de 2024
cinema rural

Tret de sortida a una nova edició del Mostremp

El festival de cinema rural del Pallars ha arrencat aquest dijous la programació de la seva 12ª edició

Pallars Digital Tremp | 4 d'agost de 2023 a les 16:53
Imatge de la presentació del Mostremp a La Lira de Tremp | Ajuntament de Tremp
El festival Mostremp ha iniciat aquest dijous al vespre la seva 12a edició amb més de 150 assistents a la seva gala inaugural, que va tenir lloc a l'Espai Cultural La Lira. La mostra de cinema rural del Pallars ha obert les portes amb una acció teatral de la companyia de teatre trempolina A Galet, que aquest any ha ofert un muntatge combinant cinema i teatre.

Posteriorment, ha estat el torn dels parlaments. Jose Bergés, president, i Roger Uriach, secretari de l'Associació d'Amics del Cinema de Tremp han ressaltat la qualitat de la 12a edició,  i l'alcaldessa de Tremp, Sílvia Romero, ha posat en relleu la importància del festival, ja que "valora el cinema i la relació que aquest té amb Tremp, una ciutat i una població que al llarg de la seva història ha estat molt vinculada amb el setè art".

Finalment, s'ha projectat el film polonès Eo, de Jerzy Skolimowski, un film que té com a protagonista un ase gris d'ulls melancòlics que passa d'amo a amo i que en aquest procés experimenta l'alegria i el dolor dels humans. 

Durant els dies del festival, que s'allargarà fins diumenge, els assistents podran gaudir de diferents propostes adreçades a tots els públics. Les projeccions dels curtmetratges finalistes s'agruparan en tres sessions que es realitzaran divendres i dissabte.

 Consulta el programa del 12è Mostremp


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació