Diumenge, 28 d'abril de 2024
comerç

El comerç trempolí sortirà a la plaça Capdevila per celebrar el segon «Tremp market»

Serà aquest divendres 28 de juliol a partir de les set de la tarda, amb Lo Pau de Ponts com el convidat estrella

Pallars Digital Tremp | 26 de juliol de 2023 a les 10:56
L'esdeveniment unirà compres de proximitat, desfilades i espectacles en un ambient festiu i amb moltes sorpreses | Ajuntament de Tremp
Aquest divendres 28 de juliol, el Comerç Associat de Tremp (CAT) sortirà a la plaça Capdevila per celebrar el Tremp market, un esdeveniment de vespre-nit que uneix compres de proximitat, desfilades i espectacles en un ambient festiu i amb moltes sorpreses.

Aquesta serà la segona edició d’una iniciativa del CAT que vol posar en valor el comerç de proximitat i la importància que té per al manteniment de la vida als pobles. L’esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament de Tremp i el seu projecte de dinamització comercial, Fem Pallars.

Així, aquest divendres, el públic local i visitant trobarà a la plaça Capdevila, de les set de la tarda a les 11 de la nit, diverses parades d’establiments adherits al CAT, a més d’una oferta de menjar i begudes per poder gaudir d’un vespre rodó. 

Donarà el tret de sortida a la trobada un espectacle infantil i un taller de bombolles, i es farà també una desfilada de moda i productes de diferents botigues. L’estrella del Market d’enguany serà Lo Pau de Ponts, que oferirà un concert a quarts de nou i la cloenda anirà a càrrec d’un Dj.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació