Dilluns, 29 d'abril de 2024
festa major

La Pobla de Segur enceta la Festa Major amb el Fem Colla de nou com a plat estrella

Consulta totes les activitats i els horaris de la festa poblatana que se celebra fins aquest diumenge

Pallars Digital la Pobla de Segur | 20 de juliol de 2023 a les 11:51
Fins a 17 colles participaran en el mític concurs de la Festa Major | TGE
La Pobla de Segur comença aquest dijous la seva Festa Major, que s’allargarà fins diumenge amb àmplia varietat d’activitats per a tots els públics. Tanmateix, el concurs Fem Colla serà el principal eix vertebrador de la festa poblatana. Enguany, fins a 17 colles competiran a les diferents proves per veure quina és la millor del poble.

A continuació, us resumim quines són les activitats principals diàries de la Festa Major i els seus respectius horaris:

Dijous

 
La Festa Major començarà amb força aquest dijous a les vuit del vespre, amb la Macrogimcana de Colles organitzada pels Raiers al Parc Alcalde Boixareu. Serà la primera prova puntuable per al Fem Colla, mentre que a les 21:30h, i a través del compte d'Instagram de l’ajuntament, es farà la presentació de les diferents colles. Un quart d’hora més tard, hi haurà una cantada d’havaneres amb Boira davant del Poliesportiu.
 

Divendres

 
A banda de les proves sorpresa per a les colles, el divendres a les 9:15h també hi haurà una caminada amb la gent gran des de la plaça de l'Ajuntament. Durant la tarda, a les sis començarà la revetlla de Santa Magdalena al Casal Cívic, i una hora més tard s'actualitzarà el marcador de les colles. A la nit, comença la festa al Parc Alcalde Boixareu. Primer amb Mashup Party Band, seguit de PdKat i finalment amb Dj Figue.
 

Dissabte

 
El dissabte començarà amb el concurs de petanca a les vuit del matí, mentre que a les 10 i a les 11 tindran lloc la pedalada popular i la travessa del llac. Al migdia, els Jardins de Casa Mauri acolliran l'espectacle infantil Baixant de la font del gat, i una hora després els Malgargats de Pallars i els castellers l'Adroc de Sant Andreu de la Barca protagonitzaran la diada castellera a la plaça de l'Ajuntament.

Després de la doble milla per relleus, que també puntua pel Fem Colla, a partir de les 20:30 h la música tornarà a omplir el parc. Primer amb l'orquestra La Chatta, seguida del grup de versions La Tropical, mentre que Dj Matt Lasong serà l'encarregat de tancar la festa. 
 

Diumenge

 
L'últim dia de la Festa Major s'iniciarà a les 10 del matí amb jocs infantils de fusta, mentre que a les 12 se celebrarà la festa de l'escuma. A la mateixa hora, les colles hauran de demostrar les seves habilitats culinàries al concurs de paelles. Ja durant la tarda, el bar Kastri acollirà el concurs de botifarra, i a les 19:30h es realitzarà la prova final del Fem Colla. Finalment, les actuacions musicals, a partir de les 20:30h, aniran a càrrec de Trio Prèmium, mentre que a les 10 de la nit, durant el sopar, s'anunciarà la colla guanyadora d'aquesta edició del concurs.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació