Diumenge, 28 d'abril de 2024
esports

Juan Carlos Unzué dona una lliçó de vida al Pep Summer Camp de Rialp

L’exblaugrana, malalt d’ELA des de fa tres anys, ha protagonitzat una emotiva xerrada als 200 alumnes del campus pallarès que apadrina Pep Guardiola

Pallars Digital Rialp | 14 de juliol de 2023 a les 11:09
Unzué amb els 200 nens i nenes que participen al campus de futbol | Pep Summer Camp

L'exporter i extècnic del Barça, Osasuna i Sevilla Juan Carlos Unzué ha estat aquest dijous el visitant estrella del Pep Summer Camp que té lloc aquests dies a Rialp. Unzué, que pateix Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) va oferir una emotiva xerrada als 200 nens i nenes que participen en el campus. Una autèntica "lliçó de vida" per a aquests joves futbolistes en una etapa clau de les seves vides.
 

 
Tal com explica Segre, el navarrès els va parlar sobre la malaltia degenerativa que pateix des de fa tres anys. Una afecció que encara no té cura, i que li dona una esperança de vida de tres a cinc anys. En aquest sentit, Unzué els va instar a "viure la vida i gaudir-la".

Postrat en una cadira de rodes, l'exentrenador és una de les personalitats que més visibilitat està donant a aquesta malaltia. "La vida no és un camí de roses" i l'actitud davant dels moments difícils van ser els principals consells vitals que Unzué va donar a les joves promeses.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació