Dissabte, 27 d'abril de 2024
rescat

Els Bombers realitzen dos rescats al Pallars aquest cap de setmana

Divendres, el d’una excursionista accidentada a l'Estany de la Gola, i dissabte el d'una persona que s’havia torçat el turmell a la Vall Fosca

Pallars Digital Pallars | 10 de juliol de 2023 a les 10:34
Imatge de l'helicòpter durant el rescat a l'Estany de la Gola | Bombers
Els Bombers de la Generalitat han dut a terme dos rescats aquest cap de setmana al Pallars. El primer va tenir lloc divendres al matí, després que una excursionista s'accidentés a l'Estany de la Gola, al municipi de La Guingueta d'Àneu.

La dona no podia continuar la marxa, i des del cos es va activar un helicòpter del Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE) i un metge del Servei d'Emergències. Després de realitzar l'extracció, la ferida va ser traslladada fins a l'heliport de Tírvia, des d'on se la va derivar a un centre mèdic.  
Per altra banda, aquest dissabte, els Bombers han hagut d'actuar en un altre rescat, en aquest cas a la Vall Fosca. L'avís es va donar a les 14:46 h per una persona que s'havia torçat el turmell i no podia caminar.

Novament, es va activar un helicòpter del cos, que va traslladar la persona ferida fins al lloc on l'esperava l'ambulància.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació