Diumenge, 28 d'abril de 2024
esports

Pep Guardiola visita el seu campus de futbol a Rialp

Fins a 400 joves ja han pogut gaudir de la 3a edició del «Pep Summer Camp» durant els seus dos primers torns

Pallars Digital Rialp | 5 de juliol de 2023 a les 08:31
Pep Guardiola durant la roda de premsa, aquest dimarts a la tarda | Pep Summer Camp

L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha visitat aquest dimarts el seu campus de futbol a Rialp. El de Santpedor ha passat la tarda amb els 200 joves futbolistes que des de diumenge participen en el segon torn del Pep Summer Camp, que el 25 de juliol va donar el tret de sortida a la seva 3a edició.

Les joves promeses han gaudit durant unes hores de la presència del guanyador de la Champions d'aquest any, i fins i tot han pogut fer-li preguntes durant una roda de premsa. El campus de Guardiola s'allargarà fins al 15 juliol, i és la primera edició que comptarà amb tres torns i un total de 600 inscrits, alguns dels quals provinents d'Anglaterra i Amèrica Llatina.
 


Mentrestant, fins a 400 nens i nenes de 6 a 17 anys ja han participat en les diferents activitats i entrenaments que ofereix el Pep Summer Camp. El campus torna a disposar d'unes instal·lacions esportives "de primer nivell": el camp municipal Jaume Bonell, una pista de futbol 7 i dues de futbol 5.

 


 
A banda dels dos entrenaments diaris, també es realitzaran un torneig durant les tardes i les nits: la Pep Summer Cup, una Champions League entre tots els participants del campus i que es dividiran en diferents equips en funció de les seves respectives edats. Tot plegat, en un entorn privilegiat, amb les instal·lacions de l'Hotel Condes del Pallars, gestionat per Rosa dels Vents, que un any més són l'escenari on els participants passaran la seva estada.
 
Tal com ha apuntat a Pallars Digital l'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, aquest campus de futbol és un "reconeixement" a la tradició futbolística del municipi, alhora que ajuda a posicionar-lo a escala esportiva i turística. Per l'alcalde, és un "orgull" que el campus es faci a Rialp, ja que "ens posiciona a nivell mundial i referma la nostra aposta pel turisme esportiu".




Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació