Dissabte, 27 d'abril de 2024
aigua

El Consell del Jussà adjudica el manteniment i cloració de la xarxa d’aigua per gairebé 69.000 euros

La companyia Aigües de Catalunya prestarà aquest servei durant els pròxims dos anys a 12 municipis de la comarca

Pallars Digital Tremp | 27 de juny de 2023 a les 09:42
La Junta de Govern del Pallars Jussà en una imatge d'arxiu | CCPJ
La Junta de Govern del Consell Comarcal del Pallars Jussà ha donat compte de l’adjudicació del manteniment i gestió del sistema de cloració de la xarxa d’aigua potable a la comarca. La Companyia General d’Aigües de Catalunya SA s’ha adjudicat el servei per un import de gairebé 69.000 euros. Aquesta empresa prestarà aquest servei durant els propers dos anys als 12 municipis que tenen delegat aquest servei al consell comarcal.

Així mateix, també es va aprovar l’inici de l’expedient de contractació del subministrament d’un nou camió per a la recollida de residus en la modalitat de rènting per cinc anys per un import de 312.000 euros. Des de fa alguns anys, el consell opta per aquest sistema per tal de mantenir actualitzada la flota de vehicles, i recentment també pel de lloguer, que inclou les despeses de manteniment.
 
En aquesta sessió, també es va iniciar el procediment de contractació del servei d’atenció a domicili (SAD) per als pròxims tres anys amb un pressupost de 860.000 euros. Més de 161 persones reben aquest servei actualment a la comarca, que té com a objectiu donar resposta, però també prevenir, diverses situacions personals fomentant l’autonomia i capacitant les persones perquè es puguin desenvolupar lliurement, segons el seu projecte de vida.

El suport del SAD inclou, segons les necessitats de cada persona, ajuda a la llar, atencions personals, però també suport en la integració social de persones que tenen limitada la seva autonomia personal.
 
Finalment, la Junta de Govern també va tenir coneixement de l’adhesió a la contractació del subministrament elèctric conjunt a través de l’Associació Catalana de Municipis. Aquest és el segon cop que es prorroga i permet una contractació energètica més favorable.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació