Dissabte, 27 d'abril de 2024
música

Més d'un centenar de joves participen a l'11a Cantata Infantil al Pallars

L'acte, organitzat pel Consorci Escola Itinerant de Música i Dansa, va omplir de gom a gom el poliesportiu de la Pobla de Segur

Pallars Digital La Pobla de Segur | 13 de juny de 2023 a les 11:55
Imatge dels alumnes de les diferents escoles del Pallars | Ajuntament de la Pobla de Segur
El passat divendres 9 de juny el poliesportiu de la Pobla de Segur va acollir l'11a Cantata Infantil al Pallars. L'acte, organitzat pel Consorci Escola Itinerant de Música i Dansa del Pallars, va reunir més d'un centenar de joves de les dues comarques pallareses.

En concret, eren alumnes de primària del Pallars Sobirà (Escola d’Alins, Escola La Closa d’Esterri d’Àneu, Escola de Llavorsí, Escola Montsent de Rialp, Escola Àngel Serafí de Sort, Escola de Tírvia i Escola Els Minairons de la Vall de Cardós) i del Pallars Jussà (Escola Els Raiers de la Pobla de Segur i ZER Pallars Jussà).

Tots ells van interpretar Rebel·lió a la cuina d'Antoni Miralpeix, dirigida per Carles Farràs i els mestres de música de les esmentades escoles. Part de la instrumentalització i de la narració també va anar a càrrec dels alumnes.

L’aforament es va fer reduït davant la gran quantitat de públic assistent provinent de les localitats participants i que va aplaudir llargament la interpretació dels joves cantaires. L’Ajuntament de la Pobla de Segur va obsequiar amb una samarreta commemorativa a tots els alumnes i mestres participants.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació