Dimecres, 24 d'abril de 2024
sant joan

Uns 200 alumnes de Tremp aprenen com celebrar una revetlla segura a través del teatre

L'obra 'A foc lent' s'emmarca en la campanya de sensibilització que organitza cada any la Direcció General de Protecció Civil

Pallars Digital Tremp | 7 de juny de 2023 a les 11:23
Imatge d'un moment de l'obra de teatre, aquest dimecres a La Lira de Tremp | TGE
Aquest dimecres, uns 200 alumnes de 4t, 5è i 6è de primària de l'Escola Valldeflors i el Col·legi Maria Immaculada de Tremp han après com celebrar una revetlla segura a través de l'obra de teatre A foc lent, representada a l'Espai Cultural La Lira de la capital del Jussà.

L'activitat, de la companyia teatral Milnotes, s'emmarca en la campanya de sensibilització Revetlles amb Precaució, que cada any organitza la Direcció General de Protecció Civil del Departament d'Interior.
 
La campanya vol apropar de forma amena i didàctica els consells de seguretat per a infants i joves a través d'una obra de teatre on s'expliquen les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan.

Després de la representació de l'obra, un membre del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han ensenyat els consells en cas de cremades o altres lesions. D'altra banda, la colla de Diables Lo Peirot de Tremp també ha aconsellat els infants sobre com llençar petards de forma segura, quin tipus de petards hi ha al mercat i a quines edats van adreçats.



Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació