Dissabte, 20 d'abril de 2024
cinema

La Lira de Tremp estrena aquest cap de setmana «Els encantats» d'Elena Trapé

El film rodat al poble d'Antist es podrà veure als cinemes de tota Catalunya a partir d'aquest divendres

Pallars Digital Tremp | 2 de juny de 2023 a les 10:42
La directora i els protagonistes durant la preestrena del film a la Vall Fosca, el passat 20 de maig | I. Gómez / ACN
Tremp acollirà aquest cap de setmana, i per partida triple, l'estrena de la pel·lícula Els encantats d'Elena Trapé, rodada l'any passat al poble d'Antist. Després de la preestrena el 20 de maig a la Pobleta de Bellveí, el film protagonitzat per Laia Costa es projectarà al cinema La Lira el dissabte, diumenge i dilluns.
  Pel que fa als horaris, la sessió de dissabte començarà a les 21:30 h, com també el dilluns, mentre que diumenge es projectarà a les 19 h. Durant la preestrena a la Pobleta, la directora Elena Trapé es va mostrar contenta perquè l'esdeveniment es pogués dur a terme a la Vall Fosca. "Ens feia molta il·lusió fer la preestrena aquí perquè a la pel·lícula hi han participat molta gent del territori", va indicar.
 
Mentrestant, l'actriu Laia Costa, també es va mostrar il·lusionada per tornar a un lloc especial. "Quan vas a gravar fora de casa durant mesos, sempre penses com serà. A la Vall Fosca, sobretot a la Pobleta, vam trobar una família que ens va cuidar i aquests darrers dies m'he retrobat amb part d'aquestes persones", expressava. "És maco que la gent s'impliqui amb la gravació i cuidi l'equip, no sol passar gaire", va afegir.

Per la seva part, l'actor Pep Cruz va explicar que, 15 dies abans del rodatge, va venir a conèixer el poble i sobretot l'Agustí, veí d'Antist que inspira el seu personatge i amb qui ha compartit una estona durant la preestrena. "És un home encantador, em va donar la mesura humana", va dir Cruz. En aquest sentit, l'actor va comentar que durant el film "parlo algunes paraules amb pallarès" i va valorar també la naturalesa de la Vall Fosca. "No sé per què es diu així si amb els seus paisatges impregna de llum tot el film", assenyalava.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació