Dissabte, 20 d'abril de 2024

Jordi Turull assegura en un acte a Sort que «sembla que es faci més cas a l'os que als ramaders»

El secretari general de Junts afirma que "aviat hi haurà més funcionaris a Agricultura que pagesos treballant la terra"

Pallars Digital Sort | 17 de maig de 2023 a les 08:42
Jordi Turull intervenint aquest dimarts en l'acte de campanya a Sort | M. Lluvich / ACN
El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha defensat aquest dimarts des de Sort el paper dels ramaders i ha dit que a determinats sectors sembla que "els facin nosa". Turull ha expressat que "sembla que es faci més cas a l'os que als ramaders", tot apuntant que "aviat hi haurà més funcionaris al departament d'Agricultura que pagesos treballant la terra".

 
En aquest sentit, també ha denunciat que "hi haurà més pagesos fent papers que treballant el camp", i ha sentenciat que això passa perquè "no s'escolta la gent". Turull ha fet aquestes declaracions en un acte de campanya a la capital del Sobirà, acompanyat del candidat de Junts a Sort, Agustí Cotonat, del de Tremp, Quim Delgado, i de José Antonio Troguet, cap de llista pel Pont de Suert.
 

El secretari general de Junts acompanyat dels candidats del partit al Pallars Foto: M. Lluvich / ACN


El secretari de Junts els ha dit que "han de ser els pirinencs els que han de dir com volen el Pirineu i no deixar que vinguin de fora a marcar les seves polítiques". Mentrestant, ha sentenciat que "el Pirineu no està per perdre oportunitats i sí per guanyar-ne".
 
Finalment, ha defensat que al capdavant dels ajuntaments hi ha d'haver gent que "no es resignin, que persisteixin, que no renunciïn" davant cap infraestructura o projecte perquè el Pirineu s'ho mereix igual que qualsevol altra àrea del país.

A banda dels candidats a les capitals pallareses també hi han assistit Fidel Reig, cap de llista de Junts a la Pobla de Segur, Jeannine Abella​, número u per Isona i Conca Dellà, Gerard Sabarich, de Junts per Rialp, o Carlota Canut, candidata per Baix Pallars, així com d'altres membres del partit de les dos comarques.
 


Altres notícies que et poden interessar








 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació