Divendres, 19 d'abril de 2024
emprenedoria

Més de 70 alumnes de secundària del Jussà participen en la primera marató d’Emprenedoria Jove

Els 11 equips han competit entre ells dissenyant models de negoci innovadors per a la comarca per tal de fixar joves al territori

Pallars Digital Tremp | 10 de maig de 2023 a les 10:30
Alumnes de Tremp i de la Pobla de Segur participant a la trobada | CCPJ
Més de 70 alumnes de 3r i 4t d'ESO dels centres de secundària del Pallars Jussà han participat en el primer Hackathon d’Emprenedoria Jove. Organitzats en 11 equips, han competit entre ells dissenyant models de negoci innovadors que es puguin desenvolupar a la comarca amb l’objectiu de fixar joves al territori i de transformar i modernitzar el teixit empresarial de la comarca.

S’han premiat els millors grups en les categories d'innovació, viabilitat, actitud i treball en equip i comunicació del projecte. En l’apartat d’innovació s’ha guardonat un projecte de creació d’un tren turístic que segueixi els diferents pobles de la Vall Fosca, amb visites guiades i estades a cases rurals. En la línia de la viabilitat s’ha guardonat un projecte de reinserció social centrat en la producció i venda de pollastres ecològics.

Aquesta marató de creativitat i imaginació, celebrada a l'Institut de Tremp, ha estat conduït i dinamitzat per Jordi Puigdellívol, creador de l’innovador mètode de creació de models de negoci Scope. Dins aquesta jornada també s’han lliurat els premis del concurs Fotografiem l’emprenedoria.

La trobada ha estat organitzada pels Serveis Educatius del Pallars Jussà, el Centre d’Empreses Innovadores del Pallars Jussà, l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran i l’Oficina Jove del Pallars Jussà. En la Hackathon hi han participat alumnes de l'Institut de Tremp, de la Pobla i del Col·legi Maria Immaculada.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació