Dissabte, 27 d'abril de 2024
Eufòria

Tomàs desprèn «Felicità» per seguir una setmana més a «Eufòria»

El jove d'Araós aconsegueix novament el suport del jurat i és un dels set concursants que continuen al concurs musical de TV3

Pallars Digital Barcelona | 24 d'abril de 2023 a les 09:51
Tomàs, durant la seva actuació de divendres | CCMA
La sisena gal·la d'Eufòria emesa el passat divendres a TV3 va estar protagonitzada per un anunci sorprenent: la setmana vinent, hi haurà una gala de repescaMarta Torné i Miki Núñez van explicar aquesta novetat al final d’una gala que van veure 321.000 espectadors, va fer una quota del 19,4%, una audiència acumulada de 631.000 espectadors, i en què en Jan va ser eliminat i l’Alèxia, triada com a favorita.

Pel que fa al repertori musical, una de les actuacions més esperades i celebrades pels seguidors va ser Felicità, el clàssic tema d’Al Bano & Romina Power, que va interpretar en Tomàs, el concursant pallarès d'Eufòria. El d'Araós va aconseguir convèncer novament el jurat, fet que li va assegurar la salvació directa i seguir una setmana més al programa, al qual ja només hi queden set participants.



A banda, els espectadors van gaudir amb temes de grans dives com Katy Perry (Never Really Over, per Sofia) i Adele (When We Were Young, per la Carla). L’Elena i la Jim van sorprendre amb la seva versió particular de The Bright Sight, de Stay Homas i Estimar-te com la terra, de Ginestà, respectivament.

Al seu torn, la Clàudia va interpretar un dels darrers èxits d’Alizzz, Què passa nen. L’Alèxia va recuperar un dels temes més populars d’ABBA Waterloo, que li va merèixer ser la favorita de la gala d’ahir, mentre que el Jan, que va ser el triat pel públic per abandonar el programa, va enfrontar-se a la coreografia de Sucker, de Jonas Brothers.

Al plató de TV3 es van viure moments de festa total amb la presència de Vicco i el seu hit Nochentera, que malgrat no haver continuat la seva carrera cap a Eurovisió després de passar pel Benidorm Fest, és un dels fenòmens musicals del moment, amb un disc d’or. I a partir d'ara, el Twitch del programa va avançar el rellotge per oferir en directe l’ambient de la pregala. Els seguidors d’Eufòria s’hi van poder connectar a partir de les 21:00 hores per posar-se al dia de totes les novetats de la mà d’alguns dels seus protagonistes.

 

Qui són els set participants actuals?

 
  • Alèxia, de 21 anys i vinguda des de Constantí, estudia teatre musical a l'Institut del Teatre
  • Jim, també té 19 anys i toca els mateixos instruments que el Jan, ella, però és veïna de Granollers i balla swing
  • Sofia, una barcelonina de 23 anys que ha estat els últims anys a Nova York per trobar la seva essència
  • Carla, una professora de música de 23 anys, criada a Terrassa que ha estudiat educació infantil. També toca la guitarra i l'ukulele.
  • Clàudia, de 17 anys i és de Badalona. És la més jove de l'edició, però ve amb ganes de donar-ho tot. Es descriu a si mateixa com una persona disciplinada i treballadora, fanàtica del K-pop i amant del sushi.
  • Elena, de 21 anys i és de Palma, tot i que ara viu en un pis a l'Eixample. Afirma que li encanta ser amfitriona, i es defineix com una diva i madame.
  • Tomàs, de 17 anys i és d'Araós. Detalla que els seus pares són músics i que van ser ells qui li van traslladar la passió per la música. Toca l'ukulele i el piano. S'identifica com una persona curiosa i alegre. Li agrada molt Frank Sinatra i Elvis.



Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació