Divendres, 19 d'abril de 2024
Ciclisme

El potencial de la BTT a la Conca de Tremp es dona a conèixer al Trofeu Comte de Godó de Barcelona

S'han presentat la marxa 'La Tampanada' i la 2a Fira d'Esports de Muntanya, organitzades per l’associació Territori Lo Podall

Pallars Digital Barcelona | 21 d'abril de 2023 a les 09:17
L'alcaldessa de Tremp, Ravetllat i una representant de Lo Podall, a l'estand de la Secretaria General de l'Esport | Esports
El potencial de la BTT a la Conca de Tremp s'ha donat a conèixer aquest dijous a Barcelona amb motiu del Trofeu Comte de Godó. L'estand de la Secretaria General de l'Esport ha acollit la presentació de la marxa La Tampanada, organitzada per l'associació Territori Lo Podall, i que el proper 27 de maig espera reunir unes 400 persones a Tremp.

Tal com ha explicat un dels seus membres, Fernando Rivera, l'esdeveniment parteix de la recuperació d'una xarxa de senders per part de l'entitat. Pel que fa a la marxa, no competitiva, consta de tres recorreguts de 54, 35 i 13 quilòmetres, aquest últim per als més petits.
 

La representant Territorial de l'Esport a Lleida, Lourdes Ravetllat, amb Bernat Guàrdia i Fernando Rivera. Foto: Esports.

 
Unes característiques que fan que la prova "atregui turisme esportiu tot l’any a la demarcació i gaudeixi del potencial natural de la comarca", segons ha exposat Lourdes Ravetllat, representant Territorial de l'Esport a Lleida. Per la seva banda, Bernat Guàrdia, corredor i representant d’Intense Cycles, empresa que serà el patrocinador principal de La Tampanada, ha explicat que l’escenari de la marxa és una de les millors zones d’Europa per practicar la BTT.

Finalment, la capital del Pallars Jussà ha presentat, amb l'alcaldessa Maria Pilar Cases al capdavant, la segona edició de la Fira d’Esports de Muntanya, que a l’octubre aprofitarà el ressò de la 21a Fira del Codony per guanyar visitants, i promoure l’entorn de Tremp i "el potencial per practicar-hi esports com el ciclisme, el senderisme, l’escalada o les curses atlètiques".
 
La representant territorial de l’Esport a Lleida situa fires d’aquest tipus com un actiu per "fer créixer l’esport del país a tot el territori i promoure un turisme sostenible i en totes les èpoques de l’any".


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació