Dijous, 25 d'abril de 2024
comerç local

Tremp posa en marxa un joc d'aparadors per la Fira Pallars Terra de Corder

Una quinzena d'establiments comercials col·laboren amb la proposta, que vol posar en valor la ramaderia de l'oví

Pallars Digital Tremp | 18 d'abril de 2023 a les 12:11
Un aparador decorat en motiu de la Fira Pallars Terra de Corder | Ajuntament de Tremp
Aquest dilluns, Tremp ha posat en marxa un joc per a tots els públics a diversos aparadors comercials de la ciutat, i que durarà fins al 5 de maig. L'objectiu de la proposta és difondre els "superpoders" del corder del Pallars i començar a fer bullir l'olla per a la 3a edició de la fira, que tindrà lloc els dies 6 i 7 de maig.

 
El joc consisteix en trobar a cada aparador una "vinyeta" amb un dels beneficis que suposa el manteniment de la ramaderia d'oví al Pallars, i relacionar-lo amb una paraula clau al fulletó del joc.
 
En finalitzar el termini se sortejaran diversos premis entre les butlletes participants, tots ells relacionats amb la fira: des de tiquets per a la Pallars Food Fest o el dinar popular de corder, fins a samarretes, llibres i passis per a les activitats del cap de setmana.

A més, hi haurà la possibilitat de guanyar 100 euros en vals de descompte a través d'un sorteig a Instagram entre les fotografies dels aparadors col·laboradors que incloguin les etiquetes de l'establiment fotografiat i el projecte @fempallars_dinamitza, així com el hashtag #pallarsterradecorder.
 
Aquest joc és una iniciativa de l'Ajuntament de Tremp i s'organitza a través del projecte de dinamització comercial #FemPallars per tal de visibilitzar el comerç de proximitat i  d'estimular  la seva vinculació amb la vida social i cultural del territori.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació