Dijous, 25 d'abril de 2024
corporatiu

Pallars Digital assoleix la tercera millor audiència mensual de la seva història

Aquest mes de març el diari ha sumat 54.825 usuaris únics, una xifra només superada els mesos de març i abril del 2020 durant l'esclat de la pandèmia

Pallars Digital Pallars | 11 d'abril de 2023 a les 12:35
Tomàs Garcia i Jordi Ubach, periodistes de Pallars Digital, a les oficines del diari | PD
Pallars Digital ha registrat aquest passat mes de març un total de 54.825 usuaris únics, una xifra extraordinària que el diari només ha superat en dues ocasions en tota la seva història. Va ser, concretament, durant l'esclat de la pandèmia de la Covid-19, un episodi que va generar un elevat interès informatiu.

El d'aquest març, doncs, és el tercer millor registre mensual d'ençà que el diari de les comarques pallareses es va fundar fa gairebé 10 anys, el maig de 2013. El rècord històric es va assolir el març de 2020, quan es van registrar 91.757 usuaris únics, seguit de l'abril del mateix any, quan es van aconseguir fins a 60.975 usuaris únics.

Si es posa el focus en el nombre de visites, les xifres també són destacables. En tot el mes de març, el diari Pallars Digital ha sumat 121.160 visites, unes dades que es tradueixen en una mitjana de 3.908 visites al dia. Aquestes dades d'audiència, auditades per l'OJD, continuen consolidant el diari com a referent informatiu a les comarques del Pallars.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació