Dijous, 25 d'abril de 2024
Música

Tomàs torna a captivar el jurat en la segona gala d'«Eufòria»

El jove d'Araós continua al programa i frega el favorit gràcies a una brillant interpretació de 'Wake Me Up Before You Go-Go' de Wham!

Jordi Ubach Llorens Araós | 20 de març de 2023 a les 11:05
Tomàs Guzmán, durant la seva actuació el passat divendres | TVC
​Tomàs Guzmánel concursant pallarès d'Eufòria, continua amb pas ferm. El jove de 17 anys d'Araós ha tornat a aconseguir la unanimitat del jurat en la segona gala del programa amb la interpretació de Wake Me Up Before You Go-Go de Wham!, que no només ha brodat amb la veu, sinó que també ha destacat per la seva coreografia.

El pallarès, doncs, segueix una setmana més al programa, que divendres es va saldar amb l'eliminació d'un nou concursant, en Nei. Tomàs, a més, va estar a punt d'aconseguir el paper de l'actuació favorita, que dona immunitat al seu intèrpret, i que finalment es va endur Sofia. El programa va aconseguir una quota del 22,6% amb una audiència mitjana de 347.000 espectadors -828.000 d'acumulada-, millorant, de nou, els registres de la primera edició.
 
 Recupera sencera la segona actuació d'en Tomàs a Eufòria

En Tomàs, recordem, és un dels 16 escollits d'entre 2.300 aspirants per participar a la segona edició d'Eufòria, el concurs de talents musical de TV3 presentat per Marta Torné i Miki Núñez que en aquesta segona edició espera repetir l'èxit rotund assolit en la primera temporada.


El programa


El funcionament d'Eufòria és senzill: 16 concursants competeixen per convertir-se en l'artista més complert de Catalunya. Per això, han de treballar setmanalment una cançó com a solista, a més de fer les segones veus dels temes dels seus companys, però també dominant l'expressió corporal. El resultat d'aquesta feina d'equip es pot veure per TV3 cada nit de divendres amb les actuacions en directe de tots els concursants.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació