Divendres, 19 d'abril de 2024
incendi

Un incendi crema un pis i la teulada d'una casa al carrer Major de Sort

Els veïns de l'immoble van poder sortir pel seu propi peu de l'edifici i amb afectacions lleus

Jordi Ubach Llorens Sort | 13 de gener de 2023 a les 09:53
Imatge dels Bombers treballant en l'incendi | Cedida
Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dijous al vespre en un incendi de xemeneia que ha afectat parcialment el menjador d'un pis, la coberta i la sotacoberta d'una casa de tres plantes situada al carrer Major de Sort. Els veïns de l'immoble van poder sortir pel seu propi peu de l'edifici i amb afectacions lleus.

Segons han informat els Bombers, l'avís es va rebre a les 18:17 hores. Fins el lloc s'hi van desplaçar fins a nou dotacions per treballar en un incendi que es va poder donar per extingit a les 20:55 hores. Com a conseqüència de les flames, el pis afectat ha quedat inhabilitable. Els veïns de les plantes inferiors sí que han pogut tornar als seus domicilis.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a més, va haver d'atendre una de les veïnes de l'immoble per una crisi nerviosa, segons han informat els Bombers, i que va ser traslladada al CAP de Sort. La persona propietària del pis afectat va patir una mínima afectació per fum, tot i que no va necessitar d'atenció mèdica.

Amb aquest incendi, el Pallars Sobirà suma ja tres focs de xemeneia aquest 2023, després del que es va produir a Arcalís la nit de cap d'any i un altre foc registrat fa uns dies a Espot.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació