Dissabte, 27 d'abril de 2024
comerç

El «Comerç Ambaixador» del Pallars Jussà visita Senterada

Es tracta de la tercera sortida que organitza 'Fem Pallars' per als professionals del sector

Pallars Digital Senterada | 5 de desembre de 2022 a les 11:07
Imatge de la visita dels comerciants a Senterada | Ajuntament de Tremp
El passat dimecres va tenir lloc una nova sortida amb el sector comercial per donar a conèixer els actius turístics de la comarca. La iniciativa Comerç ambaixador sorgeix del projecte de dinamització comercial Fem Pallars, com una proposta adreçada als professionals del sector comercial i de serveis per facilitar la descoberta en primera persona dels equipaments i atractius turístics del Pallars Jussà. L'objectiu final és que aquests professionals puguin fer de prescriptors del territori de cara als clients visitant i també locals.

En aquesta ocasió la visita ha estat al municipi de Senterada. El punt de trobada ha estat el bar i allotjament rural de Casa Leonardo, un dels establiments de la comarca més compromesos en la defensa del producte de proximitat. La propietària, Mireia Font, ha explicat dues de les iniciatives locals de voluntariat que impulsa: Gratitud Pallars i Senterada Municipi Viu i Sostenible.

Posteriorment, s'ha fet una passejada fins als horts del projecte Senterada Comestible i s'ha acabat la sortida amb la visita guiada a l'antiga fàbrica de mantes. Aquí, l'Angelina Vargas ha explicat com treballa per recuperar l'antiga fàbrica, que forma part de la casa rural que dirigeix amb el seu company, per posar-la en valor i donar-la a conèixer com a exemple del patrimoni industrial de la comarca.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació