Dissabte, 20 d'abril de 2024
comerç local

La Pobla de Segur reactiva l'associació de comerciants

'Pobla Activa', immersa ja en la campanya de Nadal, està encara en procés de constitució i actualment compta amb uns 60 socis

Redacció La Pobla de Segur | 17 de novembre de 2022 a les 13:13
Un aparador de la Pobla amb un cartell de la nova campanya nadalenca | TGE
La Pobla de Segur ha reactivat la seva associació de comerciants. Sota el nom de Pobla Activa, que agruparia botiguers i restauradors, l'entitat té com a objectiu incentivar l'activitat i el teixit econòmic del municipi. L'associació, que encara està en ple procés de constitució, compta actualment amb uns 60 socis.

Tal com explica a Pallars Digital la membre de la junta de Pobla Activa, Eva Sorigué, l'entitat comercial refundada vol "estar oberta a tots els serveis de la Pobla". En aquest sentit, explica que l'inici del procés ha coincidit amb la campanya de Nadal, però que, un cop finalitzada, reemprendran el procés de constitució a finals d'any.

Per aquest motiu, des de l'associació demanen la col·laboració de tothom per tal d'enfortir-la i fan una crida per trobar nous socis. Amb l'objectiu de reactivar l'activitat i la cohesió comercial del municipi, afegeix, Pobla Activa té pensat realitzar diversos actes lúdics. De moment, ja està immersa en la campanya Avança't al Nadal, que s'allargarà fins al 30 de novembre amb la col·laboració de 40 comerços adherits.

La predecessora de Pobla Activa, l'Associació de Comerciants i Industrials de la Pobla de Segur (ACIP), va néixer l'any 1990 amb l'objectiu de dinamitzar el teixit comercial del municipi. Entre 1999 i 2003 va patir un període d'inactivitat, i posteriorment es va veure immersa en un procés de renovació. L'entitat va participar en diverses activitats del poble, així com en la reactivació del Carnestoltes, promovent que la majoria dels comerços es disfressessin.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació