Dimarts, 23 d'abril de 2024
en directe

Segueix en directe l'evolució d’Eugeni Roselló en el seu repte «Camino Non Stop»

El corredor pallarès vol fer corrent els 780 quilòmetres del Camí de Sant Jaume en menys de 6 dies i 10 hores, que és l'actual rècord

Redacció Pallars | 3 d'octubre de 2022 a les 10:16
Eugeni Roselló, emocionat, després de completar la Carros del Cel | Eugeni Roselló
El poblatà Eugeni Roselló ja ha iniciat el seu nou repte: El Camino Non Stop, amb el qual el corredor d'ultrafons vol fer corrent els 780 quilòmetres i 10.884 metres de desnivell positiu del Camí de Sant Jaume francès i superar l'actual rècord, que es troba en 6 dies, 10 hores i 15 minuts


La travessia ha començat aquest dissabte 1 d'octubre des del poble francès de Saint-Jean-Pied-de-Port, prop de la frontera amb Navarra. La destinació final serà, evidentment, Santiago de Compostel·la, on Roselló hauria d'arribar com a màxim al vespre d’aquest proper divendres 7 d'octubre si vol batre el rècord. Entremig, passarà per ciutats com Pamplona, Logronyo, Burgos, Lleó, Ponferrada i Sarria.

Aquesta és, sense dubte, una de les proves més dures a la que l'atleta de 41 anys haurà de fer front. De fet, el poblatà calcula recórrer uns 133 quilòmetres diaris i només podrà avituallar-se cada 60. A més, durà a terme el repte sense acompanyament.

L'ultrafondista, però, és un amant dels reptes, especialment aquells solidaris. L'any 2020, per exemple, va culminar la Carros del Cel, que enllaçava La Porta del Cel i la Carros de Foc, dues conegudes rutes de muntanya, amb un recorregut total de 215 quilòmetres i més de 14.200 metres de desnivell positiu.

 Segueix en directe El Camino Non Stop d’Eugeni Roselló


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació