Divendres, 19 d'abril de 2024
esports

El poblatà Pol Roy es proclama campió d’Espanya d’esquí nàutic sub-17 a Madrid

La seva germana Júlia, que també competeix al Club Esportiu Lleida Ski & Wake, va acabar en tercera posició

Redacció Madrid | 29 de setembre de 2022 a les 11:21
Pol Roy durant una de les proves | CELLSW
Els germans poblatans Pol i Júlia Roy, membres del Club Esportiu Lleida Ski & Wake, han participat amb èxit al Campionat d'Espanya d'esquí nàutic celebrat el passat cap de setmana a Cerro de Alarcón, a les instal.lacions del Club Esquí Nàutico Madrid.

El Pol es va proclamar campió en la modalitat d'eslàlom sub-17. Per la seva banda, la Júlia va queda en tercera posició en la mateixa categoria. De fet, el club al que pertanyen va ser el gran campió per clubs per novena vegada consecutiva. 
 

Imatge dels guanyadors del campionat d'Espanya. Foto: Cedida


Així mateix, els esportistes que també van fer un gran paper van ser Max Roy, primer en eslàlom sub-12; Clàudia Barjau, primera en eslàlom sub-21; Jordi Ballús, primer en eslàlom +35; Sandra Barjau, primera en figures sub-21, i Àlvar Noguera, primer en Salts Open.

Recentment, a més, els dos germans de la Pobla de Segur també van triomfar al Campionat de Catalunya d'esquí nàutic en la modalitat de clàssiques, que va tenir lloc a Gimenells. En aquesta ocasió, el Pol i la Júlia van quedar en primera i segona posició, respectivament, en la modalitat d'eslàlom sub-17.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació