Dimecres, 24 d'abril de 2024
festa major

Tremp clou una Festa Major multitudinària i per a tots els públics

L'avançament del curs escolar no ha tingut molt impacte en l'assistència als diferents actes, assenyala l'Ajuntament

Redacció Tremp | 13 de setembre de 2022 a les 12:57
Imatge de la gent congregada durant el pregó de la Festa Major | Ajuntament de Tremp
Tremp ha clos la Festa Major postpandèmica amb gran èxit de públic i activitats per a totes les edats. Aquesta és la valoració que, en declaracions a Pallars Digital, ha fet l'alcaldessa, Maria Pilar Cases, que ha afegeix que aquests dies de festa "el temps ha acompanyat" i que "la gent ha respost i ha sortit al carrer".

Pel que fa a l'avançament del curs escolar, Cases afirma que no ha tingut massa impacte en l'afluència de gent a les activitats, però sí que assenyala que la nit del 8 de setembre -al ser l’endemà dia laborable- va ser la més fluixa, com ja acostuma a ser habitual. 
 
En referència a l'organització de la Festa Major, l'alcaldessa declara que les activitats programades no han patit cap problema, mentre que tampoc s'ha registrat cap incident relacionat amb el vandalisme o amb la violència de gènere. Per tot plegat, ha volgut felicitar a la Comissió de Festes de la ciutat per haver treballat en un programa de festes "tant lluït".

Gran afluència de públic a la jornada de portes obertes a les adoberies


Un de les activitats programades durant la Diada Nacional i la Festa Major, la visita a les adoberies de Tremp, va tenir també un gran èxit d'assistència. En total, unes 125 persones van participar en la jornada de portes obertes a l'espai, recentment rehabilitat.

La jornada, organitzada pel Consell Comarcal del Pallars Jussà, va aixecar un gran interès entre la gent del municipi i la comarca, tal com ho demostra el fet els quatre torns que s’havien programat inicialment es van omplir i fins i tot algun es va haver de desdoblar per la gran afluència de visitants.
 
La rehabilitació d’aquest espai ha permès recuperar un important patrimoni històric però també un espai natural que s’havia anat degradant amb el pas del temps. A partir d’ara les adoberies es podran visitar cada dissabte a les 18h, integrades en les visites guiades al centre històric de Tremp que organitza el Consell del Jussà.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació