Dissabte, 27 d'abril de 2024
eleccions municipals 2023

ENQUESTA: Quin partit votaràs a les pròximes eleccions municipals de Sort?

Vota i participa a l'enquesta de Pallars Digital sobre els comicis del proper 28 de maig

Redacció Sort | 16 de setembre de 2022 a les 10:43
Imatge d’arxiu de la façana de l’Ajuntament de Sort | ACN
Amb el curs polític ja en marxa, un dels punts calents de l'agenda pallaresa se centra en les properes eleccions municipals del 28 de maig. Els habitants de Sort estaran cridats a votar per escollir el seu nou alcalde o alcaldessa, i per renovar o mantenir l'actual equip de govern, actualment format per Som Poble i Junts per Sort, i liderat per Baldo Farré (Som Poble) des del maig de 2021, arran de la dimissió de Raimon Monterde, alcalde de la capital del Sobirà des del 2015.
 
Quin serà el partit més votat? Es repertirà l'actual pacte de govern? Qui assumirà la vara d'alcaldia? Són algunes de les preguntes que sorgeixen de cara a uns comicis que, de moment, semblen molt oberts. Les candidatures que s'hi presentaran, però, són encara a dia d'avui, una gran incògnita. Per aquest motiu, les opcions de l'enquesta de Pallars Digital es basen en les llistes presentades a Sort en les darreres eleccions municipals, les de 2019.


En aquella ocasió, la força més votada va ser Som Poble, amb 5 regidors, seguida per Fem Municipi-ERC (3) i Junts per Sort (2), mentre que el PSC va tornar al consistori després de quatre anys, aconseguint un edil.

Vota i participa a l’enquesta de Pallars Digital per anar copsant com estan els ànims:

 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació