Dijous, 18 d'abril de 2024
mai tant!

Les espectaculars piruetes de Toni Bou pels senders del Jussà... amb final dolorós

El 30 vegades campió del món de trial ha compartit unes espectaculars imatges, amb caiguda inclosa, al ‘Dragon Khan’ pallarès

Redacció Tremp | 3 d'agost de 2022 a les 11:12
Toni Bou fent piruetes en un sender pallarès | Toni Bou
El fins a 30 vegades campió del món de trial, Toni Bou, ha visitat la Conca de Tremp per gaudir dels seus senders, molt visitats els darrers anys gràcies a la seva singularitat i, especialment, a les tasques d'habilitació i promoció que l’associació pallaresa Lo Podall hi està efectuant. El pilot català ho ha fet, però, amb la bicicleta de muntanya, i no amb la moto com ens té habituats.

Ha estat el mateix Bou qui ha compartit en vídeo, a través de les xarxes socials, les imatges de la seva escapada pallaresa. Les millors escenes, sens dubte, tenen lloc a la cresta del batejat com a Dragon Khan, un dels senders més espectaculars i desitjats pels ciclistes d’arreu del món que visiten aquesta zona. L’excursió de Toni Bou, però, no acaba del tot bé: en una de les seves piruetes acaba precipitant-se muntanya avall. Ja hi deu estar acostumat... però fa mal només de veure-ho.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Bou (@tonibou)



 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació