Dimarts, 23 d'abril de 2024
música

El FeMAP torna de nou al Pallars amb quatre concerts programats

Algunes de les actuacions també inclouran propostes com visites guiades o degustacions de productes pallaresos

Redacció Pallars | 22 de juliol de 2022 a les 11:30
Ensemble il Viaggio obrirà els concerts amb una actuació a La Lira de Tremp | Ensemble il Viaggio
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) arriba de nou a les comarques pallareses amb quatre concerts programats. El primer de tots tindrà lloc aquest mateix divendres a les 10 de la nit a l'Espai Cultural La Lira de Tremp. Els encarregats de tocar a la capital del Jussà seran Ensemble il Viaggio, amb Alter Boccherini. Un concert que és resultat de l'estudi dels sis quintets per a flauta i cordes, atrobuïts al compositori italià del segle XIX Luigi Boccherini.

Pel que fa a dissabte, serà el torn del Sobirà, concretament d'Esterri d'Àneu, on a les 12:30 h, l'Ensemble Brudieu portarà el seu concert, que anirà acompanyat d'una degustació de productes de km0.

Pel que fa a l'actuació, el públic assistent podrà gaudir de la Missa de Difunts o Requiem del conegut compositor Joan Brudieu, considerat com un dels millors músics del Renaixement català. El diumenge a la mateixa hora, però a Covet, es repertirà la mateixa proposta musical i gastronòmica 

Finalment, la capital del Pallars Sobirà, Sort, serà l'encarregada de cloure el cicle de concerts del FeMAP d'aquest cap de setmana. A les sis de la tarde, Musica Reservata de Barcelona durà a l'església de Sant Feliu Matecta 1572: El jove Victoria. L'orquestra homenatja el cèlebre compositor Tomás Luís de Victoria, considerat el més gran polifonista del Renaixement a la Península Ibèrica, que fa tot just 450 anys va publicar les seves primeres composicions.

En les degustacions paral·leles als concerts d'Esterri d'Àneu i Covet, els assistents podran gaudir dels productes del Celler Batlliu de Sort i Embotits Esterri-Carns Teixidó, a Esterri, mentre que al poble de la Conca Dellà n'hi haurà del Celler Solana Roivert i Formatges del Pallars. A més, a Sort es podrà realitzar una visita guiada pel poble.
 


Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació