Dissabte, 20 d'abril de 2024
educació

Ramon Jordana, nomenat director dels Serveis Territorials d’Educació a l’Alt Pirineu i Aran

La nova delegació va ser creada el passat 29 de març amb l’aprovació del decret de reestructuració del Departament d'Educació

Redacció la Pobla de Segur | 21 de juliol de 2022 a les 08:46
Jordana té una dilatada carrera dins el món de l'ensenyament | Govern
El Departament d'Educació ha nomenat aquest dimecres el pallarès Ramon Jordana nou director dels Serveis Territorials a l'Alt Pirineu i Aran. La nova delegació va ser creada el passat 29 de març després que el Govern aprovés el decret per reestructurar el Departament, amb l'objectiu de dotar proximitat a l'administració educativa al Pirineu, especialment per la seva singularitat.

Fins a la creació del nou Servei Territorial a la demarcació, l'Alt Pirineu i Aran formava part dels de Lleida i Girona. Ramon Jordana, nascut a Astell (Vall Fosca) l'any 1956 i resident a la Pobla de Segur, té una dilatada experiència dins el món de l'educació.

Titulat en Geografia i Història, l'any 1981 va iniciar la seva carrera dins l'àmbit educatiu al Col·legi Sagrada Família de la Pobla, i al 1994 es va incorporar al cos de professors de secundària, on ha desenvolupat diverses tasques als centres educatius del municipi.

Jordana també ha estat director de l'Institut de la Pobla de Segur des de l'any 2008 fins al 2020, i des de llavors, ha treballat com a director de l'Institut Centre d'Esports de Muntanya del Pallars.


Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació