Dijous, 25 d'abril de 2024
caiac

Sort acull des d’aquest cap de setmana el 58è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa

La competició arrenca aquest dissabte i clourà el diumenge 17 amb la disputa de la Copa d’Espanya d’eslàlom olímpic

Redacció Sort | 8 de juliol de 2022 a les 12:38
Un palista fent el descens pel Noguera Pallaresa | Toni Graset Photoset
Sort acollirà des d'aquest cap de setmana i fins al 17 de juliol el 58è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa. La capital del Pallars Sobirà esdevindrà l'epicentre dels esports d'aigües braves, que donaran el tret de sortida aquest mateix dissabte amb la 3ª Copa catalana d'eslàlom absolut, entre les 10:30h i les 14h del migdia, mentre que a la tarda comença la tercera edició de la Copa catalana d'eslàlom de joves promeses.

Les activitats es reprendran el dilluns amb una trobada i esmorzar popular davant del Càmping Riberies de Llavorsí.  Des d'allà començaran els descensos turístics de ràfting pel riu Noguera Pallaresa fins a Sort, on a la 13h del migdia hi haurà una paella popular al càmping del municipi. Posteriorment, a les 15h, es donarà el tret de sortida al descens mini des de Sort fins a Montardit de Baix.

Pel que fa a dimarts, a les 19:30h es durà a terme l'Open ràfting nocturn al Camp de Regates l'Aigüerola, que precedirà a la paella popular i a una sessió de DJ a partir de les deu de la nit. Tot plegat, abans de dimecres, dia de l'Open Esquimotatge, les proves preliminars del qual començaran a les 16:30h, mentre que les finals seran a partir de les 20h del vespre a la piscina municipal.

Després dels entrenaments del dijous, el divendres donarà el tret de sortida l'Open Eslàlom extrem, mentre que dissabte serà el torn de la primera prova classificatòria de la 3ª Copa d'Espanya d'eslàlolm olímpic. Finalment, diumenge hi haurà la 2ª prova classificatòria i les finals, mentre que a les 15 h se celebrarà l'entrega de premis.

 

Altres notícies que et poden interessar




 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació