Divendres, 19 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG JUNY: Abonament complet pel Talarn Music Experience 2022!

Hi participaran tots els subscriptors del diari que s’hagin donat d’alta abans del 20 de juny | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!

Redacció Pallars | 10 de juny de 2022 a les 17:45
Gaudeix amb Pallars Digital de Talarn Music Experience 2022 | TME/PD
Quan ja som a les portes de l’estiu i a només un mes per a la celebració del Talarn Music Experience 2022, aquest mes de juny sortegem entre tots els subscriptors de Pallars Digital un abonament complet pel festival d'estiu! El premi dona accés als tres dies de programació del certamen, que se celebra del 15 al 17 de juliol a Lo Quiosc.

Com sempre, el premi se sortejarà entre totes les persones que ja col·laboren amb el diari i totes aquelles que s’uneixin a la comunitat de subscriptors abans del dia 20 de juny. Serà a finals de mes quan realitzarem el sorteig i n’anunciarem el guanyador. Molta sort!

El festival de referència del Pallars


El Talarn Music Experience és el festival musical més important del Pallars. Se celebra a l’espai natural-musical Lo Quiosc de Talarn, i amb només cinc edicions, s’ha consolidat com un dels festivals de referència del país, amb actuacions com les d’Adria Puntí, Els Pets, Mishima, Elefantes o Mikel Erentxun.
 

Adrià Puntí, durant la seva actuació al Talarn Music Experience 2016. Foto: Jordi Peró


En l’edició d’aquest 2022, la sisena, l'organització ha programat les actuacions de Stay Homas (15 de juliol), Suu i Habla de mí en presente (16 de juliol), i Albert Pla (17 de juliol).  Enguany, a més, s'han recuperat els concerts acústics mensuals dos anys després de la irrupció de la pandèmia, que converteixen el festival en un esdeveniment amb dos formats i de durada anual.

Subscriu-te i col·labora amb Pallars Digital


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), a més de donar el seu suport al diari, els abonats participen mensualment en un sorteig exclusiu. Formar part de la comunitat de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!


  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols sortejar el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació