Dissabte, 20 d'abril de 2024
digitalització

El Consell del Jussà, premiat per la seva transformació digital

És el segon any consecutiu que l’Administració Oberta de Catalunya atorga aquest guardó a l'ens comarcal

Redacció Llinars del Vallès | 6 de maig de 2022 a les 08:40
Imatge dels premis durant l'acte celebrat a Llinars del Vallès | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha obtingut per segon any consecutiu la segona posició en la categoria de consells de la VII edició dels Reconeixements Administració Oberta que atorga l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) que premia els ajuntaments i consells comarcals capdavanters en transformació digital.

El guardó va ser recollit per un dels tècnics informàtics del Consell del Jussà en un acte celebrat a Llinars del Vallès (Vallès Oriental). L’AOC sotmet als ens locals catalanes a una avaluació del grau de maduresa de transformació digital.

Es tracta d'una iniciativa única i innovadora, tant a nivell estatal com internacional on s’analitzen els principals indicadors dels governs digitals i oberts a partir de dades objectivables. És una iniciativa del Gabinet Tècnic i el Laboratori d’Innovació de l’AOC.

Des del Consell Comarcal s'ha valorat molt positivament aquest premi, que demostra que les petites administracions també poden estar al dia pel que fa a la transformació digital, segons ha indicat el president del Consell, Josep Maria Mullol, "és responsabilitat nostra facilitar al màxim l’accés dels usuaris a les administracions públiques", ha afirmat. Mullol ha afegit que sobretot "cal posar molta cura en tot allò que permet millorar els índexs de transparència d’aquests organismes".



Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació