Dimecres, 24 d'abril de 2024
música

L'11ª edició del FeMAP programa 15 concerts al Pallars

Baix Pallars serà un dels cinc municipis que s'incorporen enguany al festival

Redacció Pallars | 4 de maig de 2022 a les 09:53
Imatge del concert celebrat l'any passat a Castell de Mur | @festival_FeMAP
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ja ha presentat el programa de concerts per a la seva 11ª edició. En total, de les 55 actuacions previstes a les comarques pirinenques, 15 concerts tindran el Pallars com a escenari, concretament en 12 dels seus municipis. Així, Palau de Noguera serà el primer municipi pallarès on arribarà el festival, el 10 de juliol, mentre que Borén, al municipi d'Alt Àneu, acollirà la cloenda del FeMAP a les comarques pallareses el 20 d'agost.

Per altra banda, enguany s'incorporen al festival cinc municipis de la demarcació, entre els quals el de Baix Pallars. D'aquesta manera, el dia 12 d'agost el magnífic monestir de Santa Maria de Gerri acollirà el concert d'Ensemble Trifolium. Aquesta no serà, però, l'única novetat d'aquesta 11ª edició.


En aquesta nova entrega s'han programat els anomenats Concerts amb Gust, que tenen com a objectiu donar suport petits productors i elaboradors locals per contribuir al desenvolupament integral del Pirineu. Novament, el Pallars hi tindrà un paper destacat, ja que aquestes activitats tindran lloc a Esterri d'Àneu, Covet, la Plana de Mont-ros i Tremp, a més de Llívia (Cerdanya), Tiurana (Noguera) i Vilanova de Banat (Alt Urgell).

Pel que fa als protagonistes, el festival comptarà enguany amb la participació de 21 grups i solistes repartits per 38 municipis de Catalunya, Andorra i la Catalunya del Nord. També es continua apostant per una oferta complementària a la musical feta a partir de la promoció del patrimoni local, gastronòmic i natural del Pirineu, tot oferint mig centenar d'activitats incloses amb el preu de l’entrada. Pel que fa als paquets turístics, aquests combinen les actuacions amb ofertes d'allotjament. D'aquests, nou proposen dues nits amb diversos concerts inclosos.



Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació