Divendres, 26 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG ABRIL: Entrada doble per a l’espectacle «La vida es rocanrol» d'«El Sevilla» a Tremp!

Hi participaran tots els subscriptors del diari que s’hagin donat d’alta abans del 20 d'abril | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!

Redacció Pallars | 11 d'abril de 2022 a les 17:15
Gaudeix amb Pallars Digital de l’espectacle d’El Sevilla a Tremp | La Lira/PD
Aquest Sant Jordi, Miguel Ángel Rodríguez El Sevilla arriba al Pallars per presentar a l’Espai Cultural La Lira de Tremp el seu darrer espectacle teatral. Aprofitant la seva visita, aquest mes d’abril sortegem entre tots els subscriptors de Pallars Digital una entrada doble per al monòleg La vida es rocanrol del polifacètic músic, actor i showman andalús, que tindrà lloc el dissabte 23 d’abril a partir de les 22h.

Com sempre, el premi se sortejarà entre totes les persones que ja col·laboren amb el diari i totes aquelles que s’uneixin a la comunitat de subscriptors abans del dia 20 d'abril. Serà el dia 21 quan realitzarem el sorteig i n’anunciarem el guanyador. Molta sort!

Música, humor i espectacle


La vida es rocanrol és l'últim espectacle de Miguel Ángel Rodríguez El Sevilla, artista que l'any 2015 decideix pujar als escenaris en solitari per deixar anar la seva faceta de còmic. Des de llavors ha anat recollint èxits amb tres monòlegs a les espatlles i guanyant-se el favor la crítica. Què en pensa la seva mare dels pèls, de la roba i dels tatuatges que porta? Com educa als seus fills una persona que té un grup que es diu Mojinos Escozíos? Aquests i molts altres dubtes seran resolts en aquest monòleg en clau d'humor.
 


Subscriu-te i col·labora amb Pallars Digital


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), a més de donar el seu suport al diari, els abonats participen mensualment en un sorteig exclusiu. Formar part de la comunitat de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!


  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols tenir difusió sortejant el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació