Dissabte, 20 d'abril de 2024
literatura

​Joan-Lluís Lluís presenta al Pallars «Junil a les terres dels bàrbars»

Visita Tremp, la Pobla de Segur i Alins presentant la seva darrera obra, reconeguda amb el premi Òmnium Cultural a la Millor Novel·la de l’Any

Redacció Tremp | 8 d'abril de 2022 a les 12:52
Joan-Lluís Lluís, en imatge d'arxiu | Adrià Costa
L’escriptor Joan-Lluís Lluís visitarà el Pallars aquest divendres i dissabte per presentar-hi la seva darrera novel·la, Junil a les terres dels bàrbars (Club Editor). L’escriptor perpinyanès començarà el seu recorregut per terres pallareses a Tremp. La presentació a la capital del Pallars Jussà tindrà lloc aquest divendres 8 d’abril a les 19h a l’Epicentre.

Demà dissabte farà una segona presentació, en aquest cas a la Pobla de Segur. L’acte tindrà lloc a les 12h als Jardins de Casa Mauri, o al Molí de l’Oli en cas de mal temps. Finalment, el mateix dissabte a les 19h farà una tercera presentació a NaturaLlibres d’Alins.

Reconeguda amb el premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any, Junil a les terres dels bàrbars és una gran novel·la d’aventures, un viatge per l’Imperi romà en què la poesia, la llengua i la traducció són el motor de l’acció. Aquesta és la setena novel·la de l’autor rossellonès i s’ha convertit en una de les més destacades i lloades per la crítica d’aquest 2022.

La triple presentació de Junil a les terres dels bàrbars al Pallars és possible gràcies a l’organització conjunta de les llibreries La Singratalla i Bochaca de Tremp, Chalamanch i El Tinter de la Pobla de Segur i NaturaLlibres d’Alins. Tot plegat, amb el suport de la Biblioteca Maria Barbal de Tremp, la Biblioteca Municipal de la Pobla de Segur, els ajuntaments de Tremp i la Pobla de Segur, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i Òmnium Pallars. 
 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació