Divendres, 19 d'abril de 2024
esports

La Pobla adjudica les obres del camp de futbol per un milió d'euros

L'empresa Miquel Rius, S.A. s'encarregarà dels treballs, que tenen un termini previst de set mesos

Redacció La Pobla de Segur | 23 de març de 2022 a les 11:45

La Pobla de Segur ha aprovat l'adjudicació de les obres del nou camp de futbol durant el darrer ple municipal d'aquest dimarts. Després fer pública la licitació dels treballs el darrer 12 de gener, l'empresa seleccionada d'entre les cinc que s'hi van presentar és Miquel Rius, S.A., que durà a terme els treballs per un preu de contracte de 1.000.981,16 euros.

Un cop es firmi el contracte entre l'empresa i el consistori, les obres del nou terreny de joc -projectat al barri de l'Estació- podran començar i, segons les previsions, es podrien allargar set mesos. Un nou camp, recordem, que substituirà al ja desaparegut Camp de les Escoles, situat al Parc Alcalde Boixareu, on actualment ja hi ha el nou camp de futbol 7, estrenat durant el mes de gener de manera oficial.

Així doncs, i si tot va segons el previst, la Pobla podrà gaudir d'un nou i esperat equipament esportiu, a més de pavelló municipal, les pistes de bàsquet, els camps de futbol 7 i, darrerament, les noves pistes de pàdel, inaugurades fa tot just una setmana.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació