Dijous, 18 d'abril de 2024
ajuntament de sort

Agustí Cotonat pren possessió com a nou regidor de Sort

El nou edil substitueix Imma Gallardo, que va renunciar a l'acta de regidora durant el darrer ple per "motius personals"

Redacció Sort | 9 de març de 2022 a les 09:37

Agustí Cotonat ha pres possessió aquest dimarts com a nou regidor de Junts a l'Ajuntament de Sort. Cotonat, que també és representant de l'Alt Pirineu a l'Assemblea de Representants del Consell per la República, substitueix Imma Gallardo, que en el darrer ple municipal va renunciar a l'acta de regidora per "motius personals". Durant la presa de possessió, l'alcalde de Sort, Baldo Farré, ha desitjat "tots els encerts" al nou edil.

Per altra banda, durant el ple el consistori ha aprovat per unanimitat presentar-se al programa de subvencions DUS 5000 per a l'atorgació de fons europeus. En aquest sentit, l'ajuntament, tal com ha expressat l'alcalde, "ha anat a màxims", demanant una inversió de sis milions d'euros, i que segons Baldo Farré suposarien, si es concedissin, "canvis molt importants per al municipi".

Un programa de subvencions que està pensat per a la millora de l'eficiència energètica a Sort, i que suposarien actuacions com per exemple la substitució del vehicle de gasoil per un d'elèctric, la substitució de la coberta de fibrociment del consistori per una de formigó armat i acabat de pissarra, així com la col·locació de plaques fotovoltaiques a la mateixa coberta de l'ajuntament.

Així mateix, la possible concessió d'aquests ajuts també permetria la substitució de la fusta del consistori, com també de la llar d'infants de la capital del Sobirà, així com de la seva caldera de gas. Per altra banda, també es contemplaria el canvi de la coberta de la piscina municipal, la fase final de substitució de l'enllumenat públic i la construcció d'un carril bici entre la zona nord del poble i la zona de les Vernedes. Un projecte, assegura l'alcalde, que donaria continuïtat al carril bici ja projectat entre Sort i Rialp.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació