Dissabte, 20 d'abril de 2024
salut

Llavorsí potencia amb èxit l’activitat física entre els veïns a través del programa «Fem Salut»

L’objectiu de les classes, dirigides per un fisioterapeuta, és fomentar i promocionar hàbits saludables entre la població

Redacció Llavorsí | 25 de febrer de 2022 a les 12:00
El consistori subvenciona gran part de l'activitat | Ajuntament de Llavorsí
Llavorsí ha iniciat aquest gener les sessions regulars d’exercici físic impulsades dins del programa Fem Salut de l'ajuntament, que subvenciona gran part de l’activitat. La part restant, l’assumeixen els participants -a excepeció dels jubilats- que abonen una quota significativa com a compromís d’assistència.

Tal com apunten des del consistori, "el veïnat tenia ganes de l’oferta d’activitats com aquestes, ja que ha sigut tot un èxit i les places disponibles es van omplir ràpidament". A més, s’han creat cinc grups, quatre d’adults on es practica pilates i també un grup d’envelliment saludable, per tal de vetllar per la salut dels i les més grans del poble.

L’objectiu d’aquestes classes, que s'engloben dins del pla de salut de la Diputació i que estan dirigides per una fisioterapeuta, és el de fomentar i promocionar hàbits saludables a la població. Es practica exercici terapèutic funcional implicant la globalitat del cos, tot treballant el conjunt de músculs i articulacions de manera conscient i fisiològicament respectuosos amb el nostre organisme.

És un espai, doncs, per fer salut i mantenir i prevenir una població sana fugint de patologies derivades del sedentarisme i la inactivitat física. Tot i que la majoria de participants són del municipi de Llavorsí, el 35% correspon a veïns dels pobles de les valls concurrents. En aques sentit, l'Ajuntament considera que en aquest cas Llavorsí fa de punt de trobada i esdevé referent com a punt social, d’oci i salut.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació