Dijous, 18 d'abril de 2024
coronavirus

Sanitat aprova la tercera dosi de la vacuna per als majors d'edat

El Departament de Salut no ha anunciat encara quan es podrà demanar cita prèvia per a les persones d'entre 18 i 39 anys

Victor Rodrigo Barcelona | 13 de gener de 2022 a les 13:37
Vacunació de joves | Salut
Tots els majors de 18 anys es podran administrar la dosi de reforç de la vacuna contra el coronavirus. Així ho ha decidit la Comissió de Salut Pública en la reunió extraordinària d'aquest dijous, obrint així el ventall d'edat de les persones entre 18 i 39 anys. La decisió arriba el mateix dia que s'ha marcat el preu fix dels tests d'antígens, que serà de 2,94 euros. Anteriorment, aquestes proves per detectar el virus van arribar a oscil·lar entre els 5 i els 10 euros.


La ministra Carolina Darias ha confirmat la decisió de la comissió, que arriba un mes després que es decidís que els majors de 40 anys podrien administrar-se la tercera dosi, la de reforç, contra la Covid. Ara per ara, el Departament de Salut de la Generalitat no ha anunciat quan s'obriran les cites prèvies. 

Caldrà determinar també si Salut decideix fer una obertura massiva d'aquesta vacunació, obrint-ne la possibilitat per a tots els majors d'edat, o decidirà anar per franges d'edat com ho ha fet durant la campanya de vacunació anterior de la dosi de reforç. En l'administració de la primera dosi, quan va arribar el torn dels menors de 29 anys, Salut va obrir de manera massiva la possibilitat de demanar cita i vacunar-se, sense franges d'edat.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació