Dimecres, 24 d'abril de 2024
cicloturisme

Soriguera vol impulsar una ruta cicloturística per enllaçar els seus 14 nuclis

El consistori ha demanat ajuda tècnica i econòmica per tal de redactar el projecte

Redacció Soriguera | 10 de gener de 2022 a les 11:36
Els búnquers de la Guerra Civil de Vilamur serien un dels punts per on passaria la ruta | Ajuntament de Soriguera
L'Ajuntament de Soriguera vol convertir el municipi en un punt d'atracció del turisme cicloturista. La idea del consistori és impulsar una ruta de 40 quilòmetres que enllaçaria els seus 14 nuclis de població i connectaria espais de gran interès com el despoblat medieval de Santa Creu de Llagunes, els búnquers de la Guerra Civil de Vilamur, el Jardí de Roques de Rubió o el mirador de la fauna de Soriguera.

En aquest sentit, l'administració local encapçalada per Josep Ramon Fondevilla va demanar ajuts tècnics i econòmics durant la reunió celebrada amb la delegada del Govern espanyol a Lleida, Teresa Cunillera, i el subdelegat a la regió, Jose Crespín. En declaracions a Pallars Digital, Fondevilla ha explicat que la idea va ser molt ben rebuda pels dos representants, que van assegurar que el projecte és "viable" i que des del consistori tenien aquesta idea al cap des de fa temps. 

A banda d'aquest projecte, tal com avança el diari Segre, l'alcalde de Soriguera també va demanar als representants de l'Estat a Lleida més control de velocitat per als vehicles que circulen per la carretera N-260 al seu pas pel poble de Baro, adduint que el límit de velocitat en aquest nucli no es respecta.



Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació