Dissabte, 20 d'abril de 2024
turisme

El Pallars Jussà presenta un nou informe amb iniciatives ecoturístiques

El document analitza vuit iniciatives d'empreses que destaquen pel seu dinamisme i innovació

Redacció Tremp | 29 de setembre de 2021 a les 10:15
Voluntaris internacionals recuperant murs de pedra seca al Cinquè Llac | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha presentat un nou informe amb iniciatives ecoturístiques inspiradores que puguin contribuir al territori. Gran part d'aquestes comporten la col·laboració entre les empreses d'ecoturisme i entitats sense ànim de lucre que duen a terme projectes de conservació del patrimoni natural i cultural.

Aquestes accions reben i es beneficien de les donacions econòmiques o de treball voluntari que aporten els turistes i que vehiculen les empreses d'ecoturisme. De les vuit iniciatives estudiades, dues són de Catalunya i la resta de territoris com Cantàbria, Menorca o el Pirineu aragonès.

Un cop elaborat l'informe, els vuit casos es van presentar als agents ecoturístics del Pallars Jussà en una sessió virtual. Una de les conclusions sorgida de la sessió és la gran oportunitat que tenen les empreses del territori per a vehicular les diverses iniciatives de retorn a través de la plataforma Gratitud Pallars, tot un referent per la seva innovació.

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol, ha expressat que "l'objectiu és donar eines als empresaris turístics de la comarca per tal que coneguin iniciatives ecoturístiues destacades i així consolidar el Jussà com una destinació pionera i innovadora.
 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació