Dissabte, 20 d'abril de 2024
tren de la pobla

Servei d'autobús substitutori entre Balaguer i la Pobla dimecres i dijous

Les tasques de manteniment en una de les unitats de tren obliguen FGC a prendre aquesta mesura

Redacció La Pobla de Segur | 28 de setembre de 2021 a les 10:45
Un comboi aturat a l’estació de la Pobla de Segur aquest estiu | Jordi Ubach
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur aquest dimecres i dijous, dies 29 i 30 de setembre, per les tasques de manteniment ordinari que efectuarà en una de les unitats de tren.

Els horaris del servei substitutori per carretera seran els mateixos que ja s’efectuen amb el servei ferroviari. El bus s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant això, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya s’aturarà sota demanda. 

Entre Lleida-Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual a excepció de les següents circulacions que es realitzaran amb autobús: el dimecres 29, el tren que surt a les 19h de la Pobla de Segur amb destinació Lleida-Pirineus; i el dijous 30, el tren que surt a les 5:14h de Lleida-Pirineus amb destinació la Pobla de Segur i el tren que surt a les 19:46h de la Pobla de Segur amb destinació Lleida-Pirineus.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació