Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus

Llum verda a la reobertura de l'oci nocturn en exteriors

Els espais exteriors reobriran a partir de la nit del dimecres al dijous i els espais interiors ho podrien fer el 15 d'octubre

Lluís Girona Barcelona | 21 de setembre de 2021 a les 07:45
La sala de ball del Jamboree, en una imatge d'arxiu | ACN
El Govern permetrà la reobertura de l'oci nocturn només en espais exteriors i fins a les 3 hores de la matinada a partir de la nit d'aquest dimecres al dijous. A aquest horari se li haurà de sumar mitja hora més -fins a les 3.30 hores- com a marge per tancar. Així ho ha aprovat el Procicat aquest dilluns.

Es fa així un primer pas després de moltes setmanes de tancament i de moment es deixen els locals interiors per a més endavant, ja que se'n preveu la reobertura pel 15 d'octubre i amb passaport Covid. Per altra banda, es manté l'obligatorietat de la mascareta i no es permet el ball ni en l'oci exterior ni interior.

D'altra banda, el Govern també pren mesures sobre la restauració, que també podrà allargar el seu horari fins a la 1 de la matinada, 30 minuts més del que pot obrir ara. Tot i això, es continua mantenint l'aforament de 10 persones a l'exterior i sis a l'interior per cada taula.

Diverses veus havien demanat la reobertura de l'oci nocturn per evitar els botellots, com ara l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. La decisió es pren just a les portes de les festes de La Mercè. Per altra banda, fonts de la patronal de l'oci nocturn afirmen que el Govern ha promès l'obertura d'interiors a partir del 15 d'octubre i a les persones amb certificat Covid.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació