Dissabte, 20 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG SETEMBRE: Dos bosses de mà solidàries de la marca «Dinnasiré»!

Hi participaran tots els subscriptors del diari que s’hagin donat d’alta abans del 20 de setembre | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!

Redacció 10 de setembre de 2021 a les 17:43
Aconsegueix amb Pallars Digital una bossa solidària Dinnasiré | Dinnasiré/PD
Ja som al setembre, mes de tornada a la rutina i d’estrenar, per què no, noves peces i complements fets al Pallars. És per aquest motiu que aquest mes de setembre volem sortejar entre tots els subscriptors de Pallars Digital dos bosses de mà 100% cotó, fetes a mà i amb tela africana, de la nova marca de roba solidària del Pallars, Dinnasiré

Com sempre, el premi se sortejarà entre totes les persones que ja col·laboren amb el diari i totes aquelles que s’uneixin a la comunitat de subscriptors abans del dia 20 de setembre. Serà a finals d'aquest mes quan realitzarem el sorteig. Molta sort!

Peces que fusionen l’estil africà amb el tall occidental


Dinnasiré és el projecte de Maimona Camara, una jove emprenedora de Tremp, originària de Gàmbia, que ha fusionat les seves arrels amb el món occidental, on ella s'ha format com a persona i empresària. La jove emprenedora confecciona a mà les peces de roba amb teles d'estil ètnic africà però amb un tall occidental. La seva roba és el producte de la fusió entre Àfrica i Europa amb un estil innovador, modern i purament artesanal. Tota la roba es produeix aquí i es ven a tot el món.
 

Maimona Camara és la impulsora de Dinnasiré. Foto: Dinnasiré


A més, per tal d'honorar les seves arrels, part dels beneficis de les vendes es destinen a persones migrants en situació complicada, convertint-lo en un projecte solidari i socialment responsable.

Subscriu-te i col·labora amb Pallars Digital


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions.

Formar part de la comunitat de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!


  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols sortejar el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Fes com Dinassiré i posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació