Divendres, 26 d'abril de 2024
festes

Tremp dona el tret de sortida a la segona Festa Major de l’era Covid

Les entrades per al concert de Miki Nuñez, el dissabte, ja estan esgotades

Redacció Tremp | 7 de setembre de 2021 a les 10:30
La plaça Catalunya serà l'epicentre de les activitats i els concerts programats | Jordi Uriach
Tremp donarà aquest vespre el tret de sortida a la Festa Major amb el tradicional pregó a les 20h de la tarda. Enguany anirà a càrrec de Laura Dos Subirà, metgessa cardiòloga de l'Hospital Vall d'Hebron i antiga membre de la Comissió de Festes de Tremp. Dues hores abans, també a la plaça Catalunya, s'inaugurarà la mostra de cultura popular trempolina on hi participaran diverses entitats culturals de la ciutat.

A les 10 de la nit hi haurà una sessió de vespre jove amb l'actuació de Dj Bacardit. Aquesta serà una de les moltes i diverses actuacions musicals que hi ha programades. El plat fort d'aquesta festa major, sense dubte, serà el concert de dissabte Miki Nuñez, pel qual ja s'han esgotat totes les entrades, o l'actuació de divendres de la banda valenciana Nativa.

A banda de les activitats culturals, de les quals destaca la ruta a peu Maria Barbal, de Tremp al món, també hi haurà un gran joc de rol que tindrà com a escenari tota la ciutat i com a protagonistes als trempolins i trempolines. Es tracta del joc de l'assassí de Tremp, on els inscrits tindrà un objectiu per "assassinar". Els mètodes poden ser clavar una pastanaga a la víctima, tocar-la amb un avió de paper des de lluny o bé donar-li un cop de secallona al cul.

Mesures anti-Covid


Tot i ser una festa major menys marcada per la Covid-19 que l'anterior, l'ús de la mascareta serà obligatori en tots els espais on es realitizin activitats. Així mateix, caldrà utilitzar gel hidroalcohòlic i un cop dins del recinte, es recomana no moure's de la cadira assignada. Tampoc es podrà accedir al recinte amb begudes ni menjar, i s'haurà de respectar sempre la distància de seguretat. Totes les activitats prorgamades requereixen inscripció prèvia a través del web d’Entrapolis o trucant al 973650005.

 Programa Festa Major de Tremp 2021
 

Altres notícies que et poden interessar





 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació