Divendres, 19 d'abril de 2024
despreniment

Cau una roca de grans dimensions sobre una casa habitada a Gerri de la Sal

La pedra, d’uns 50 centímetres de diàmetre, s’ha desprès de la muntanya i ha perforat la paret de l'habitació d’un nen de tres anys, que n'ha sortit il·lès

Jordi Ubach Llorens Gerri de la Sal | 2 de setembre de 2021 a les 11:29
Estat en què ha quedat l’habitació on ha caigut la roca | Cedida
Ensurt dels grans el que ha patit aquesta matinada a casa seva una família de Gerri de la Sal. Una pedra d’uns 50 centímetres de diàmetre s’ha desprès de la muntanya, ha impactat sobre la casa on resideixen i del fort impacte ha perforat una paret mestra. Concretament, la roca ha caigut a l'habitació on hi dormia un menor d’edat, d’uns tres anys, que miraculosament n’ha sortit il·lès.

Segons han informat fonts municipals a Pallars Digital, els danys materials són importants. La roca ha caigut a només un metre de l’infant, que ha quedat cobert de pols i runa però que sortosament no ha resultat ferit. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, els fets han tingut lloc a les 2:05 hores de la matinada en un habitatge situat al carrer de les Vinyes d’aquesta població del terme municipal de Baix Pallars.

Fins el lloc dels fets s’hi han desplaçat dos dotacions dels Bombers, així com un tècnic de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), que aquest matí es troba inspeccionant el terreny per fer un estudi sobre aquest incident.
 
 

Altres notícies que et poden interessar





 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació