Dissabte, 20 d'abril de 2024
música

Més de 500 persones als concerts a la fresca de la Pobla de Segur

Hi han actuat Judith Neddermann, Trio Vintage, Guillem i Marta Roma i Anna d'Ivori

Redacció La Pobla de Segur | 30 d'agost de 2021 a les 11:13
Judith Neddermann va ser l'encarregada d'obrir el cicle | Ajuntament de la Pobla de Segur
La Pobla de Segur ha clos un any més amb èxit el cicle de concerts a la fresca, enguany amb més de 500 espectadors. Durant els quatre dimecres del mes d'agost, el pati de l'Escola Els Raiers s'ha tenyit de música amb les actuacions de Judith Neddermann, que va presentar el seu darrer disc Aire, o de Trio Vintage, amb un recull de les millors cançons de la música pop electrònica amb la veu d'Abril Montmany.

També hi van ser presents l'energia i l'alegria dels germans Guillem i Marta Roma, així com la dolça veu de la cantant i compositora Anna d'Ivori, que va cloure el cicle. El regidor de Cultura de la Pobla de Segur, Ramon Enric Guimó, ha valorat molt positivament la bona acceptació dels grups per part del públic i la qualitat artística dels músics.

Cultura segura i concerts de qualitat


Guimó assegura que "hem donat continuïtat al que vam engegar l'any passat". El cicle de concerts a la fresca es va idear per a l'estiu del 2020, degut a l'impacte de la pandèmia en l'àmbit festiu i cultural. En aquest sentit, el regidor afirma que "seguim apostant per la música en directe i per gaudir de la cultura de forma segura amb uns concerts de molta qualitat artística i musical".
 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació